Personvernregler for bindevevssykdommer.no Vennligst vurder denne siden (nederst på siden)

Share Button

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://bindevevssykdommer.no som eies og administreres av Øyvind Palm, foretaksnummer 981 829 891. Mail: palm@bindevevssykdommer.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Bindevevssykdommer.no bruker Google-tjenester for å gjøre innholdet sitt bedre og sørge for at det fortsatt er gratis. Vi deler derfor informasjon med Google via reklametjenester som AdSense. Denne inneholder analyseverktøyet Google Analytics som gjør at nettleseren din automatisk sender enkelte typer informasjon til Google. Dette inkluderer nettadressen til siden du besøker, og IP-adressen din. Nettstedet registrer ikke personopplysninger, slik som navne-postadresser eller sensitive opplysninger om deg.

Google bruker informasjonen for å levere tjenester, vedlikeholde og gjøre dem bedre, utvikle nye tjenester, måle annonseeffektivitet, beskytte mot svindel og uriktig bruk samt tilpasse innhold og annonser du ser på Google og på partnernes nettsteder. Du kan se personvernerklæringen til Google for å finne ut mer om hvordan de behandler data for hvert av disse formålene, og annonsering-siden for mer om Google-annonser, hvordan informasjonen din brukes i forbindelse med annonsering, og hvor lenge Google lagrer denne informasjonen.

Personvernreglene  forklarer de juridiske grunnlagene Google bruker for å behandle informasjonen din.

Ved behandling av informasjon som deles med Google av nettsteder, bes det av og til om samtykke før Google får tillatelse til å behandle informasjonen. Et banner vises på nettstedet og ber om samtykke til at Google behandler informasjonen nettstedet samler inn.

Når det skjer, overholder vi formålene som beskrives i samtykket du gir nettstedet, heller enn de juridiske grunnlagene som beskrives i Googles personvernregler.

Personlig tilpasning av annonser

Hvis du har slått på personlig tilpasning av annonser, bruker Google informasjonen din til å gjøre annonsene mer nyttige for deg. Eksempel: Et nettsted som selger terrengsykler, bruker Googles annonsetjenester. Etter at du besøker nettstedet, ser du en annonse for terrengsykler på et annet nettsted som viser annonser levert av Google.

Hvis personlig tilpasning av annonser er slått av, kommer ikke Google til å samle inn eller bruke informasjonen din for å opprette en annonseprofil eller tilpasse annonsene vi viser deg. Du kommer fortsatt til å se annonser, men det kan hende de ikke er like nyttige eller relevante for deg. Annonsene kan fortsatt være basert på emnet til nettstedet eller appen du ser på, det du har søkt på, eller den generelle posisjonen din, men ikke på interessene, søkeloggen eller nettleserloggen din. Informasjonen din kan fortsatt brukes til de andre formålene som er nevnt ovenfor, for eksempel å måle effektiviteten av annonsering og beskytte mot svindel og uriktig bruk.

Når du har interaksjoner med nettsteder eller apper som bruker Google-tjenester, kan du bli bedt om å velge om du vil se personlig tilpassede annonser fra annonseleverandører, deriblant Google. Uavhengig av hva du velger, tilpasser ikke Google annonsene du ser, hvis innstillingen for personlig tilpasning av annonser er slått av, eller hvis kontoen din ikke er kvalifisert for personlig tilpassede annonser.

Du kan se og kontrollere hvilken informasjon Google bruker for å vise annonser, ved å gå til annonseinnstillingene dine.

Slik kan du kontrollere informasjonen som er samlet inn av Google fra dette nettstedet

Her er noen tips til hvordan du kan kontrollere informasjonen som deles av enheten din, når du besøker eller samhandler med nettsteder og apper som bruker Google-tjenester:

  • Annonseinnstillinger hjelper deg med å kontrollere annonser du ser i Google-tjenester (for eksempel Google Søk eller YouTube), eller på nettsteder og apper fra Google som bruker Google-annonsetjenester. Du kan også finne ut hvordan annonser tilpasses, velge bort personlig tilpasning av annonser og blokkere bestemte annonsører.
  • Hvis du er logget på Google-kontoen din, og avhengig av kontoinnstillingene dine, gjør Min aktivitet at du kan se gjennom og kontrollere dataene som opprettes når du bruker Googles tjenester, inkludert informasjonen vi samler inn fra nettsteder og apper du har besøkt. Du kan bla etter dato og emne samt slette deler av eller hele aktivitetsloggen din.
  • Mange bruker Google Analytics på nettsteder og apper for å forstå hvordan besøkende bruker nettsidene eller appene deres. Hvis du ikke ønsker at Analytics skal brukes i nettleseren din, kan du installere Google Analytics-nettlesertillegget. Finn ut mer om Google Analytics og personvern.
  • Med Inkognitomodus i Chrome kan du surfe på nettet uten at nettsider og filer lagres i nettleserloggen din (med mindre du velger å logge på). Informasjonskapslene slettes etter at du har lukket alle inkognitovinduene og -fanene, og bokmerkene og innstillingene dine lagres til du sletter dem. Finn ut mer om informasjonskapsler.
  • I mange nettlesere, inkludert Chrome, kan du blokkere informasjonskapsler fra tredjeparter. Du kan også fjerne eventuelle eksisterende informasjonskapsler fra nettleseren din. Finn ut mer om håndtering av informasjonskapsler i Chrome.
Denne siden har hatt 1 besøk i dag

Vennligst vurder denne siden